Beltéri árnyékolók

Reluxa

Egyik legrégebbi beltéri árnyékolóink egyike, melyet az esztétikus megjelenés, gazdag színvilág mellett az állítható fényáteresztő képesség tett kedveltté.

Hosszú ideje tartó piacvezető szerepének oka, hogy mindig lépést tudott tartani az igények fejlődésével és folyamatos megújulásokon ment keresztül.

Az elmúlt évek alatt a reluxa számos új változata jelent meg a piacon. Napjainkban az eredeti műanyag reluxa mellett megjelentek az alumínium lamellás reluxák is, és a lamellák méretválasztéka is bővült, 25mm és 16mm szélességű reluxát is gyártunk.

Főbb felhasználási területei a hagyományos ablakokon kívül a tetőtéri ablakok és a nagyobb lejtésű, meredekebb télikertek üvegfelületei. Kifejezetten ajánlott számítógép háta mögött található ablakok árnyékolására, mivel az erős napsugárzást kiszűri, mégis elegendő fény jut be a munkához.

Továbbá 25 féle színben választhat fareluxáink közül, 25 és 50 mm-es változatban egyaránt!

Roletta

Egyszerű és praktikus belső textil árnyékoló, mely nem csak belső tér sötét szolgál, hanem egyben öltözteti otthonát a hagyományos vászontól a modern színeik megtalálva lakása harmóniáját.

A szerkezet működtetése lehet:

  • Rugós
  • Gyöngyzsinóros
  • Motoros működtetéssel

A textília 150 színben és fényáteresztő és alupigmentált fényvisszaverő kivitelből választható. CLASSIC típusú HD által kiadott textil illetve PVC anyaggal is

A hagyományos vászonrolók helyett modern, speciális rolóvászon anyagokkal és biztonságosan működő rugós fémtengelyekkel, nagy színválasztékkal készül.

Ablakra, ajtókra, szobai térelválasztónak, irodába, oktatási intézményekbe, vetítőtermekbe, előadókba sötétítőnek és tetőtéri ablakokra.

Szalagfüggöny

A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó szalagfüggöny nagyon népszerű irodákban és lakásokban egyaránt, mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt.

Hangulatos beltéri árnyékoló, mely egyaránt alkalmas irodák, üzletek és lakások dekoratív árnyékolására.

Az antisztatikus textilek széles szín- és mintavilágának köszönhetően, bármilyen környezetbe megtaláljuk a legharmónikusabban illeszkedő darabot.

Fényáteresztő és fényzáró textilek közül választhatunk, a Pvc-alapú lamellák pedig kiválóan alkalmasak páradús helyiségek árnyékolására is.

Kapható CLASSIC típusú HD által kiadott textil és PVC lamellázattal, egyenes, ferde és íves karnisrendszerrel.

Mozgatása:

  • Kézi húzózsinór és gyöngylánc
  • Motor vezérlés

Széles textília választékkal rendelkezik, áttetsző és fényzáró anyagokkal egyaránt.

Kérje ajánlatunkat online, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel segítségére lesznek a szakmai kérdésekben!