Garázskapu

Szekcionált garázskapuk

Felgyorsult hétköznapjaink, emelkedő kényelmi és egyben biztonsági elvárásainknak megfelelően akár egy új építésű családi házról, akár egy felújítani kívánt ingatlanról legyen is szó az EcoTor hőszigetelt garázskapu kapu a legjobb választás!

A legkedveltebb garázskapu típus a lakosság körében.

A cégünk által gyártott EcoTor márka nevű professzionális szekcionált garázskapuval, szinte minden méretben – akár 7 mszélességben, ~3 m magasságban – változatos mintaválasztékkal, a szivárvány majd minden színében – festve, vagy fóliázva – állunk a lakosság rendelkezésére. Rendelhető ablakkal, beépített kisajtóval, szellőző felülettel – kézi mozgatással, vagy motoros működtetéssel is!

Ahová a hely miatt nem szerelhető szekcionált kapu – redőnykaput javasolunk. A 77 mm-es, alu-profilból készülő, poliuretánhabbal hőszigetelt lamellák a nyílás fölött lévő csőtengelyre, redőnyként tekerednek fel, és csőmotorral működtethetőek. Az alapkivitel fehér, vagy barna, de választható bármely RAL színben, vagy fahatású fóliás kivitelben is – felár ellenében. Rendelhető ablakkal, szellőzővel is. A kapu tartalmazza a feltolást gátló biztonsági berendezést

Kérje ajánlatunkat online, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel segítségére lesznek a szakmai kérdésekben!