Gotic cserepleslemez

A GOTIC 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A GOTIC fémcserepet 500-7000 mm-es hosszban szállítjuk.

A GOTIC fémcserepet 25 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk, így gyakorlatilag bármilyen építményhez megtalálhatja a megfelelő tetőzetet. Modern formájú és korszerű anyagokból készült, de a környező épületek építészeti stílusával is összhangban levő tetőzet kialakításához a GOTIC a tökéletes megoldás.

E cserépmodell formatervezését a Kárpát-medence népi építészeti stílusának túlnyomóan szögletes mértani jellemzői ihlették. Így a hosszú idővel ezelőtt felépített épületeknek korszerű és tartós, építészeti stílusukkal összhangban levő tetőzetet lehet biztosítani. Ugyanakkor a Kárpát-medence jellegzetes építészeti stílusát követő új ház építése esetén kéznél levő megoldást jelent.

 

tehnic_carpatic_site

1 – Teljes szélesség      2 – Hasznos szélesség

Műszaki jellemzők

Alapanyag Mindkét oldalán poliészterrel védett horganyzott acéllemez
Névleges vastagság 0,5 – 0,6 mm
Teljes szélesség 1180 mm
Hasznos fedési szélesség 1100 mm
Modul hossza 350 / 400 mm
Súly kb. 5 kg/m2
Minimális lejtés 8°, ha keresztcsatlakozás szükséges / 14° a keresztcsatlakozások esetében
Garancia 10 éves szín- és korrózióállósági garancia
Várható élettartam 50-60 év a tető esetében, ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak

Dokumentáció

Műszaki adatlap

Színválaszték

Alapárnyalatok

Matt árnyalatok

*A színek különböző képernyőkön eltérő színűek lehetnek. A biztonság kedvéért kérje a színskálát a Stäjer forgalmazótól.

Kérje ajánlatunkat online, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel segítségére lesznek a szakmai kérdésekben!