Kültéri árnyékolók

Napellenző

Előfordult már, hogy még akkor is szívesen üldögélt volna a kertben, amikor a nap már alacsonyan járt? A könyökkaros napellenzők a teraszok és balkonok sokoldalú árnyékolói. Számos modellt kínálunk, de egyvalami minden típusban közös: a minőség, amely a kialakítás, a funkció, és a műszaki paraméterek terén is tapasztalható.

Mindazok számára, akik szeretik a hosszú, romantikus éjszakákat, javasoljuk a halogén égőkkel felszerelt napellenzőt, amely gondoskodik a hangulatos világításról az éjszaka sötétjében is.

Redőnyök

Redőnytípusok:

 • Fa: akár múlt századi mintázattal is, kívánt színben készítjük.
 • Műanyag: Német típusú és hagyományos kivitelben, rovarhálóval is kombinálható.
 • Alumínium: német alapanyag, külső és vakolható tokos szerkezettel, beépíthető a mobil rovarháló is.
 • Extrudált alumínium redőny: MABISZ által elfogadott betörésbiztos szerkezet, csak motoros kivitelben.

Redony metszetek

Az ablak elé szerelt redőny megakadályozza a hőhíd létrejöttét, ezáltal energia takarítható meg.

A nyílászárók elé építhető redőnyök számos előnyös tulajdonsággal bírnak, amelyek mind a tulajdonos kényelmét szolgálják. A zárt redőny a betörő számára pótlólagos akadályt képez, amely megnöveli a lakásba való bejutás idejét, ezáltal csökkentve a betörésveszélyt.

Valamennyi típusú redőny rendelhető a RAL színskála színeiben (több mint 180 szín), így jól illeszthető bármilyen környezetbe. Minden redőnytokba beépíthető integrált rolós szúnyogháló, mely függetlenül mozgatható a redőnytől. A redőnyök megrendelhetők motoros meghajtással, sőt távirányítással is, amely a használatot jelentősen megkönnyíti.

Az alumíniumredőnyöket soha nem kell átfesteni, könnyen kezelhetőek és karbantartást sem igényelnek.

 • 3 ÉV GARANCIAminden redőnyre és kiegészítőre
 • INGYENESfelmérés redőny minták biztosításával
 • Sok éves tapasztalat
 • Nálunk a minőség szakértelemmel párosul
 • Széles termékválaszték
 • Versenyképes árak – Prémium termékek elérhető áron
 • Segítőkész kollégák

„Új típusú” műanyag redőny

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás.
A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik.

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök elsődleges értéke, hogy minden alkatrész alumíniumból van, így élettartamuk hosszú, megjelenésük esztétikus, kiváló hőszigetelők (télen és nyáron egyaránt), továbbá mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Kézi vagy motorizált működési mód is választható. Az alumínium redőny működtetése könnyű, és szükség szerint akár teljes sötétítésre is alkalmas.
A redőnygyártás során nagy színválasztékban rendelkezésre álló, színterezett redőnylécek ívelt dupla falu alumínium profilok, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hő-és zajszigetelését javítja.
A megbízható működést a redőnylécek végén elhelyezett elcsúszásgátlók biztosítják. A golyóscsapágyakon futó henger horganyzott acélcső, melyhez feltolásgátlóval csatlakozik a redőnyléc. A lefutósín 22 x 53 mm-es alumíniumprofil, amely zajcsillapító gumicsíkkal van ellátva. A legelterjedtebb felszerelhető külső tokos kivitel mellett, vakolható tokos kivitelt is forgalmazunk. A sokkal esztétikusabb és praktikusabb vakolható tokos kivitelt célszerű választani minden új építésű ház esetén, hiszen ára a hagyományos külső tokos alumínium redőny áránál alig magasabb. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik, illetve alumínium redőnyök esetében motoros működtetés is alkalmazható. A redőnytokba beépíthető szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás.

Fix és mozgatható rendszereket kínálunk, minden esetben hőálló üvegszálas hálóval. Alumínium és műanyagkeretes fix hálóinknál az esztétikus megjelenés mellett a kedvező ár, a mobil rendszereknél a minimális helyigény, illetve praktikum miatt kedvelt megoldás. Ablakok esetében függőleges, míg ajtóknál vízszintes mozgatású rendszert kínálunk. A fix alumínium és az összes mobil rendszernél, köszönhetően a teljes egészében alumínium szerkezetnek, a RAL-színskála áll rendelkezésünkre, ha a nyílászárónkhoz legharmónikusabb színt szeretnénk kiválasztani.

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyoghálók rejtettek így, nem használt esetben a szem elöl rejtve maradnak!
Könnyed működtetést és átjárást, kitekintést biztosít a rugós mechanikának köszönhetően!

Mobil háló esetében a függőleges lefutású rolós rovarháló felső doboza 42×42 mm hengerelt alumínium, amelyben rugós feszítésű tengelyre szerelik a hálót. A háló alsó felét húzósínbe helyezik, ami exrudált alumíniumból készül, ez egy kezes működtetést tesz lehetővé.
Az oldalsó vezetősínek hengerelt alumíniumból készülnek! Kívülről takart, műanyag, illesztő elemekkel csatlakoznak a felsődobozhoz.
A háló a lefutó sínben két kefe között közlekedik, hogy a rovarok itt se tudjanak bejutni a lakásba.
A háló szürke üvegszálas UV álló anyagból készül, mely hosszú élettartamot és egészséges környezetet alakít ki a besütő nap ellen az otthonában!

Szerkezet bármilyen RAL illetve Renolit fa erezet mintában rendelhető!

Mobil szúnyogháló több fajtáját ismerjük, a rendeltetésének megfelelően lehet:

 • Elhúzható, rugós szúnyogháló ajtó , amely akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben a háló kerete az ajtókereten kerül rögzítésre, így helyigénye megegyezik az ajtó szélességével.
 • Rolós szúnyogháló ablakra , amely tökéletesen illeszkedik az ablakkeretbe, előnye, hogy igény esetén a háló visszacsúsztatható a tokjába, így helyet biztosít az ablakon való kihajolása, illetve a zavartalan kilátásra.

Ideális védelem a rovarok ellen!

Ajtós szúnyogháló

Típusai:

 • Rugós rolós szúnyogháló ajtó
 • Elhúzható, toló ajtó
 • Nyíló ajtó

A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben a háló kerete az ajtókereten kerül rögzítésre, így helyigénye megegyezik az ajtó szélességével.

Szúnyogháló tolóajtó, leginkább erkélyre, teraszra, vagy kertre nyíló ajtókra ajánlott, ahol fontos a szúnyogok kirekesztése a lakásból, de a gyakori ki és bejárási lehetőségnek is megoldottnak kell lennie.

 

Beépített csapó, azaz nyíló szúnyogháló ajtó bejárati ajtókra, gyakran használt ajtókra ideális, működése megegyezik egy hagyományos ajtóéval, előnye hogy folyamatos szellőzést biztosít, miközben a lakást elzárja a szúnyogok és egyéb rovarok elől. Ez a termék igény szerint automatikus ajtózárral is kapható.

A szúnyogháló szerkezete RAL egyedi színben és Renolit dekor fa fóliás kivitelben is variálható a nyílászáróval megegyező színnel.

 • környezetbarát és UV alapanyagok
 • a porlakkszórt festési technológia eljárásnak köszönhetően hosszú élettartamot biztosító alkatrészek
 • easy clikk könnyen le és fel szerelhető szerkezet

Fix szúnyogháló

Kivitele lehet:

 • Alumínium keretes
 • Műanyag keretes profilrendszer
 • Téglalap, háromszög és íves kivitelben

Az alapszerkezet fehér vagy barna színben kérhető. Alumínium keret esetén RAL színskála szerint is kérhető, vagy Renolit faerezet fóliával.

A szövet UV álló szürke üvegszálas anyagból készül, mely nem csak időtálló, hanem véd az erős UV sugarak ellen is.

Fix háló esetében a keret fixen kerül rögzítésre a nyílászáróra, de könnyen levehető, cserélhető. A keretek 25×11 mm hengerelt alumínium zártszelvényből készülnek, melynek egyik oldalán a háló befogadására szolgáló horony található. A zártszelvények illesztésére, az e célra tervezett és kifejlesztett műanyag sarokbetétek szolgálnak. Amennyiben a szélesség, illetve a magasság meghaladja az 1 métert, úgy keresztmerevítést kell alkalmazni, amely 20×8 mm-es alumínium zártszelvény és megfelelő csatlakozó szerelvény felhasználásával készül.

Reluxa

A háló UV álló, kinézete nyitott és csukott állapotban egyaránt harmonikaszerű.

Vizszintesen mozgatható, nyitása, zárása fokozatmentes, használat közben bárhol megállítható. Egy vagy két oldalra is elhúzható, max. 5,3 m-es szélességben! A pliszé szúnyoghálóajtó formatartó és időtálló a vezetősínjének köszönhetően, mely 5 mm magas. Ezáltal akadálymentes közlekedést bíztosít.

Rögzítése a burkolathoz fúrás nélkül ragasztással történik.

Kérje ajánlatunkat online, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel segítségére lesznek a szakmai kérdésekben!