Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ingyenes szaktanácsadástól, a helyszíni felmérésen keresztül a szállításig, beépítésig bezárólag.

Első lépésként szoktunk ügyfeleink részére ajánlani egy tájékoztató jellegű árajánlat elkészítését, hogy megismerjék a  Cégünk által forgalmazott termék minőségét illetve árfekvését.

Árajánlat készítés után, ha a vevő megrendeli a műanyag vagy alumínium nyílászárók gyártását, építésvezető kollegánk a helyszínen pontos felmérést készít.

A pontos méretek alapján történik a gyártás előkészítés, majd ezután megindul a gyártás.

A pontos felmérés után, a tényleges méretek meglétekor előkészítik a termékeket gyártásra. Átlag 4 hét gyártási határidővel elvégezzük a termékek legyártását. A 4 hét gyártási határidő, az előleg befizetésétől számítandó.

Új épület esetén a falazást követően, vakolás előtt, vagy vakolatlanul hagyott falvégek közé utólag, szerelt jelleggel történik. Rögzítőkarom alkalmazásakor a szerkezethez és a falba is csavarral kell rögzíteni a karmot.

Tokon keresztül átfúrva is rögzíthető a nyílászáró, ekkor a keletkező szerelőfuratot műanyag dugóval kell takarni. A szerelési hézag (10-10 mm) PUR-habbal kitöltendő. A látszó, kitüremkedő habot száradás után le kell vágni. Eltakarása vakolással, vagy műanyag takaróléccel történik. Alul az utólag elhelyezett párkányok takarják a szintre javított parapetet.

Az Cégünk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül végzi tevékenységét, termékei ÉMI által bevizsgáltak. Az általunk gyártott, szakszerűen beépített nyílászárókra 7 év szavatosságot, ezen belül 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

A védőfóliát a beépítést követő három hónapon belül el kell távolítani. A tok és a szárnyszerkezet tisztításánál agresszív, karcoló szerek használatát kerüljük. Száraz törlés esetén a profilok statikusan feltöltődnek, vonzzák a port, ezért ez a mód nem ajánlott. A vasalat beállítása az üzemben és a beépítéskor szakszerűen megtörtént. A több éves használat során azonban elállítódhatnak. Ezeket a problémákat a pántoknál és az ollóknál imbuszkulccsal korrigálhatjuk. A gumitömítések glicerinnel, a vasalatok mozgó alkatrészei olajjal történő kezelése évente egyszer ajánlott.