Megrendelés menete

Kérje árajánlatunkat!

A legegyszerűbb, ha e-mail-ben elküldi nekünk a nyílászárók főbb jellemzőit.

 

Az e-mailben feltüntetendő legfontosabb információk :

Szín : fehér vagy egyéb szín

Kivitel : műanyag, alumínium vagy fa

Továbbá a beépítés körülményeit (családi ház, társasház, panel vagy tégla, új beépítés vagy bontás)

Szélesség Magasság Megnevezés mennyiség  
120 120 Egyszárnyú 2  
180 120 Kétszárnyú 1  

Kérjük mindenképp tüntesse fel telefonszámát, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket minél hamarabb tisztázhassuk.

Ezt követően előzetes ajánlatunkat adjuk a nyílászárókra és a munkadíjra.

Amennyiben árajánlatunk megfelelő az Ön számára, kollegáink helyszíni felmérés során pontosítják az adatokat.

A felmérés alapján pontos rajzokat és kalkulációt készítünk, melyet email-ben eljuttatunk Önhöz.

A megrendelés elfogadásához aláírt megrendelőlapra, és előlegre van szükség.

Az előleg értéke a megrendelt nyílászárók árának 50%-a.

Árajánlatküldés

Egyedi árajánlatunkat kérheti az alábbi űrlap kitöltésével, melyre kollégáink mihamarabb válaszolnak.


Szolgáltatások leírása

Árajánlat készítés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ingyenes szaktanácsadástól, a helyszíni felmérésen keresztül a szállításig, beépítésig bezárólag.

Első lépésként szoktunk ügyfeleink részére ajánlani egy tájékoztató jellegű árajánlat elkészítését, hogy megismerjék a  Cégünk által forgalmazott termék minőségét illetve árfekvését.

Felmérés

Árajánlat készítés után, ha a vevő megrendeli a műanyag vagy alumínium nyílászárók gyártását, építésvezető kollegánk a helyszínen pontos felmérést készít.

A pontos méretek alapján történik a gyártás előkészítés, majd ezután megindul a gyártás.

Gyártás

A pontos felmérés után, a tényleges méretek meglétekor előkészítik a termékeket gyártásra. Átlag 4 hét gyártási határidővel elvégezzük a termékek legyártását. A 4 hét gyártási határidő, az előleg befizetésétől számítandó.

Nyílászárók beépítése

Új épület esetén a falazást követően, vakolás előtt, vagy vakolatlanul hagyott falvégek közé utólag, szerelt jelleggel történik. Rögzítőkarom alkalmazásakor a szerkezethez és a falba is csavarral kell rögzíteni a karmot.

Tokon keresztül átfúrva is rögzíthető a nyílászáró, ekkor a keletkező szerelőfuratot műanyag dugóval kell takarni. A szerelési hézag (10-10 mm) PUR-habbal kitöltendő. A látszó, kitüremkedő habot száradás után le kell vágni. Eltakarása vakolással, vagy műanyag takaróléccel történik. Alul az utólag elhelyezett párkányok takarják a szintre javított parapetet.

Garancia

Az Cégünk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül végzi tevékenységét, termékei ÉMI által bevizsgáltak. Az általunk gyártott, szakszerűen beépített nyílászárókra 7 év szavatosságot, ezen belül 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Karbantartás

A védőfóliát a beépítést követő három hónapon belül el kell távolítani. A tok és a szárnyszerkezet tisztításánál agresszív, karcoló szerek használatát kerüljük. Száraz törlés esetén a profilok statikusan feltöltődnek, vonzzák a port, ezért ez a mód nem ajánlott. A vasalat beállítása az üzemben és a beépítéskor szakszerűen megtörtént. A több éves használat során azonban elállítódhatnak. Ezeket a problémákat a pántoknál és az ollóknál imbuszkulccsal korrigálhatjuk. A gumitömítések glicerinnel, a vasalatok mozgó alkatrészei olajjal történő kezelése évente egyszer ajánlott.